SINULLE

Apua menestykseen

Yrityslautturi auttaa yritystäsi menestymään. Palvelualan kokeneelta asiantuntijalta saat apua liikeideoiden kehittämiseen, konseptointiin ja tuotteistamiseen. Yrityslautturi myös kouluttaa palveluyrityksiä johtamiseen, parempaan palveluun ja lisämyyntiin.

Häikäisevän varma myyntipuhe?

Konseptit kateissa?

Onko esiintyminen epävarmaa ja myyntipuhe menee jaaritteluksi?

Tehokas myyntipuhe ratkaisee, onnistuuko kauppasi. Opi puhumaan ja myymään tuotteitasi uskottavasti ja vakuuttavasti.

Toimit yksin ja haluat varmuuden esiintymiseen ja juuri ne oikeat sanat, millä kauppa syntyy.

Toimitte ryhmässä ja lähdössä myyntimatkalle tai messuille ja tarvitsette yhteisen, napakan sanoman ja esitystavan.

Miksei meillä tehdä lisämyyntiä?

Miten tehdään lisämyyntiä? Miten tiimi motivoidaan ja saadaan mukaan?

Palvelualan kiristyvä kilpailutilanne ja kustannusten nousu ajaa yritykset tilanteeseen, jossa tehokkuutta olisi nostettava. Nyt iso osa työntekijöistä on rahastajia eikä myyjiä – asiakkaalle ei haluta tai osata tarjota lisätuotteita tai –palveluita ostotapahtuman yhteydessä. Tällainen on yksilön ja yrityksen resurssien haaskausta. Ratkaisun tarjoaa lisämyynnin suunnittelu ja koulutus. Hyvä palvelu ja huippumyyjän taidot luovat pohjan jolle lisämyynnin voi rakentaa.

Yrityslautturin lisämyyntivalmennus ei sisällä turhia kalvosulkeisia ja luentoja, vaan keskittyy oleelliseen, eli tekemällä oppimiseen. Valmennus sisältää runsaasti käytännön harjoituksia ja harjoittelu jatkuu vielä työpaikallakin, jolloin valmennuksella on suora yhteys käytännön tekemiseen, eikä jää vain toteamukseksi ”käytiinpä taas kurssi”.

Onko tavoitteesi uuden palvelualan liikeidean rakentaminen, konseptointi tai lanseeraus?

Yksitoimipaikkaisessa yrityksessä hyvä konsepti, eli liiketoiminnan kirjallinen kuvaus, auttaa ylläpitämään tasaista laatua ja yhdenmukaisia toimintatapoja. Ilman kuvausta toiminta ja palvelun taso lähtee helposti rönsyilemään.

Jos yritys suunnittelee laajenemista. On hyvin tehty konsepti ehdoton edellytys. Hyvä kirjallinen kuvaus auttaa tasalaatuisuudessa ja antaa mahdollisuuden toiminnan monistamiseen.

Yrityslautturi auttaa sinua kirkastamaan liikeideasi ja laatimaan laajenemiseen sopivan konseptin. Olemme rakentaneet useita erilaisia liikeideoita ja konsepteja aina ajatuksesta tuotteistamiseen ja toiminnan käynnistämiseen asti. Työmme tuloksena on syntynyt ravintola-, kahvila ja kaupanalan liikeideoita, kiinteistökonsepteja eri kokoisille yrityksille, ratkaisuja henkilökunta- ja energiatehokkuusnäkökulmista sekä organisaatiomalleja.

Toimitusjohtaja – maailman yksinäisin ammatti?

Toimitusjohtaja, jäätkö yrityksesi kaatopaikaksi johon kipataan kaikki alhaalta ja ylähäältä? Kaipaatko sparraajaa, joka auttaa hankalissa tilanteissa? Hyvä tuki, joka auttaa tiukoissa paikoissa ja jonka kanssa voi pallotella asioita. Yksi on aina yksi, mutta 1+1=3

Joko palvelusi ja myyntisi on Suomen parasta?

Esimies vai toimistoapulainen?

Hyvä palvelu ratkaisee menestyksen ja tuo asiakkaat yhä uudelleen asioimaan. Yrityslautturin käytännönläheinen palvelu- ja myyntivalmennus sisältää paljon käytännön tekemistä ja tekemällä oppimista, jolloin asiat sisäistää paremmin.

Esimiestyö on vaativaa. Usein tiimin johtaminen jää pois kun byrokratia ajaa yli.  Yrityslautturin esimiesvalmennus antaa eväitä palvelualan esimiehille motivoimiseen, delegoimiseen ja paremman työilmapiirin luomiseen.

Hinnoittelu hihasta ja kannattavuuslaskenta kateissa?

Olisiko aika, että joku ulkopuolinen auttaisi hinnoittelun ja kannattavuuslaskennan terävöittämisessä?

Laaja kokemus palvelu- ja käsityöläisalojen kannattavuuslaskennasta ja hinnoittelusta.

Saatko kaupat kotiin? Ja vielä parhailla ehdoilla?

”Vaikein” on takana, eli tapaamiseen on päästy. Nyt vain neuvotellaan asiat kuntoon. Kaikkihan nyt neuvotella osaa… vai osaako? Osaatko aina neuvotella parhaan mahdollisen lopputuloksen?

Vain joka kymmenes taitaa aidosti neuvottelun. Vie itsesi ja tiimisi tähän joukkoon äläkä jää katsomaan sankaria pöydän toisella puolella. Neuvottelutaito voi oppia oli sitten ostaja tai myyjä.

Yrityslautturin valmennuksen avulla neuvottelija oppii menetelmä neuvottelun suunnittelusta aina jatkotoimiin asti. Valmennus sisältää runsaasti käytännönharjoituksia. Valmennus lisää neuvottelu-, vaikuttamis- ja suostuttelutaitoja, tuo esiin neuvottelijan vahvuudet ja kehitysalueet sekä kehittää vertais- ja itsevalmennustaitoja.

Voiko maantieteellä johtaa?

Kevyempää johtamisvalmennusta on ”Johtaminen Suomen maantieteellä”. Suomi on täynnä hienoja paikkoja, mielenkiintoisia paikannimiä, teitä ja viittoja, joihin uskomalla ja niistä oppimalla voi tulla paremmaksi johtajaksi, kun vain ymmärtää merkkien viestin.

Tämä valmennus sopii ”välipalaksi” isompaan koulutuskokonaisuuteen ja kokonaisuuden kesto on 1-2 tuntia.

SOITA JO TÄNÄÄN  050 388 3853

YRITYSLAUTTURI OY

     - AUTTAA YRITYKSESI YLI VIRRAN-

YRITYSLAUTTURI OY

 - AUTTAA YRITYKSESI YLI VIRRAN -

Yrityslautturi auttaa yritystäsi menestymään. Palvelualan kokeneelta asiantuntijalta saat apua liikeideoiden kehittämiseen, konseptointiin ja tuotteistamiseen.

Yrityslautturi valmentaa onnistuneeseen myyntiin, johtamiseen ja parempaan palveluun.

Yhteystiedot

Sähköpostiosoite:

kari.moisiola(at)yrityslautturi.fi

 

Puh: 050 388 3853

 

Y-tunnus: 2590244-9,

 

Alv rek

© IT-Södrik, YRITYSLAUTTURI OY, 2016